dinsdag 29 november 2011

Eric Eraly - Stoppen met roken zonder ontwenningsverschijnselen

Eric Eraly, zelf een (zware) ex-roker, heeft een methode ontwikkelt waarin mensen leren om te stoppen met roken. De methode werkt anders dan de meeste bekende methodes, er zijn geen ontwenningsverschijnselen of andere nare bijwerkingen. Wie is Eric Eraly eigenlijk? Hoe werkt zijn methode? Waarom werkt zijn methode, wat is er zo anders aan?


Wie is Eric Eraly?

Eric Eraly was vroeger een zware kettingroker die was begonnen met roken toen hij nog maar elf jaar oud was. Het begon met een sigaretje om erbij te horen, maar dat sloeg al snel om naar een zware rookverslaving. Eric rookte 22 jaar lang maar liefst 2 tot 3 pakjes L&M per dag! Uiteindelijk heeft hij zichzelf met zijn rookgedrag geconfronteerd en is hij gestopt zonder nare afkickverschijnselen. Uit deze ervaring heeft hij een methode ontwikkeld waarmee hij nu dagelijks mensen helpt om te stoppen met roken. Zijn methode vind je hier (klikken).

De methode

Hoe werkt het en waarom?

Je bent waarschijnlijk al bekend met de populaire methodes om te stoppen; nicotinekauwgum, laserbehandelingen, nicotinepleisters, en zo kunnen we nog wel even doorgaan. Als je stopt met roken, ongeacht de methode je hiervoor gebruikt, dan zijn er drie kenmerken die steeds terugkomen:

- Allereerst verbied je jezelf om te roken. Telkens als je zin hebt in een sigaret ga je jezelf verbieden om hem op te steken. Door jezelf telkens een verbod te geven een sigaret op te steken, leg je er aan de andere kant juist sterk de nadruk op.
Ga maar na: Voordat je jezelf een verbod oplegt, moet je eerst aan een sigaret denken.

- Doordat je jezelf verbiedt om nog te roken, geef je jezelf tegelijkertijd het gevoel dat je iets lekkers hebt opgegeven. Waarom zou je jezelf anders moeten verbieden om nog te roken? Je wil dus nog steeds roken omdat je denkt dat een sigaretje iets lekkers is. Door jezelf dit te verbieden geef je jezelf nog meer het gevoel dat je iets lekkers opgeeft.

- Je bent dus "gestopt", maar je hebt altijd het gevoel alsof je iets lekkers mist. Dit gevoel blijft aan je knagen en je hoopt dat de trek naar een sigaret snel zal verdwijnen. Nou, dan kan je lang wachten.

Dit is wat ze bedoelen met de mentale verslaving van het roken. Middeltjes zoals nicotinepleisters besteden alleen aandacht aan de zogenaamde "nicotinefactor" van het rookprobleem. Als ik je nu vertel dat nicotine slechts 3% van de rookverslaving is, begrijp je vast waarom deze middeltjes niet werken.

Eric Eraly helpt je bij het omzetten van een mentale knop, zodat je helemaal geen zin meer hebt om te roken. Als je geen zin meer hebt om te roken, hoef je jezelf helemaal niks meer te verbieden. Je wil simpelweg niet meer roken! Als je jezelf niet meer hoeft te verbieden om te roken, heb je door dat roken helemaal niet lekker is. Vanaf dat moment ben je vrij van het roken en ben je eindelijk gestopt!

Waarom werkt zijn methode?

Eric helpt je met stoppen door terug te gaan naar de bron van het roken, de plek waar het allemaal begonnen is: Tussen je oren. Je bent ooit begonnen met roken en dit ben je als iets "goeds" gaan ervaren, al iets "lekkers". Je moet zien te realiseren dat roken helemaal niet lekker is, je moet aanleren om niet te willen roken. In zijn methode wordt door middel van filmmodules stap voor stap uitgelegd hoe je moet stoppen. In tegenstelling tot de meeste methodes zorgt de cursus ervoor dat je niet meer wil
roken, en hierdoor blijven de afkickverschijnselen weg.

Niet aankomen in gewicht, geen stress, geen slapeloze nachten... Je zult totaal geen last hebben van deze vervelende bijwerkingen. Zijn cursus begint dan ook met de volgende vraag: "Als jij nu zou kunnen stoppen met roken, zonder ook maar enige afkickverschijnselen, zou jij dat dan doen?" Natuurlijk zou je dan stoppen! En met behulp van zijn psychologische oefeningen gaat dit lukken, net zoals dat duizenden anderen ook gelukt is. De oefeningen helpen je te realiseren dat je niet hoeft te roken, dat je het zelf in de hand hebt om te roken. Met een strak plan en goede begeleiding kan iedereen stoppen met roken.

Gratis videocursus

Na het lezen van dit artikel heb je gezien dat stoppen niet moeilijk is, je hebt het helemaal zelf in de hand
. Als de methode van Eric je wat lijkt, kun je je aanmelden voor zijn gratis videocursus. In deze videoreeks legt hij je uit welke 5 stappen je moet nemen om te stoppen met roken. Je naam en e-mailadres is genoeg.

Klik hier om je kosteloos aan te melden!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

 
;